Elit bőr – visszajelzések

“Kedve Francesca H. Nielk!
Ismet egy csodalatos konyvet vehettem a kezembe, amit nagy izgalommat vartam.
Izgatottsagom beigazolodot„ megint egy olyan nagyszeru konyvet olvashattam, amiben egy szomoru, borzalmas esemeny utan, segitseggel, es onakarattal, sok fajdalom (ami fizikai es lelki) turesevel, majd lekuzdesevel, a testveri szeretet (ami szinte rajongasba ment at) az osztonos feltes, masnak jot akarni (-en nem szamitok-) onfelaldozonak lenni a rejtely megoldasa miatt, s amikor minden megvilagosodik, megbekelni a multtal es jelennel.
Koszonom, hogy olvashatam ezt a konyvet is, es minden konyve olvasasa utan vannak konzekvenciak, amit le lehet vonni…..pl.;semmi sincs ok nelkul….
Koszonom, tovabbi sok sikert kivanok, mindenkinek jo szivvel ajanlom a Konyveit, mert lehet tanulni belole, (mert itt nem az szamit, hogy mennyi eves az irono, minden ugy van leirva, hogy az felreerthetetlen, egyertelmu).
Nagyon varom a kovetkezo konyvet.”

Hlavicza Erzsebet Etel
(2018. február 19.)

Kedves Francesca elolvastam az Elit bőr könyvet. Nem vagy egy sablonos író! Mindig meg tudsz lepni,amit köszönök. Szinte magam előtt lánttalak amint dolgozol, ahogy írsz. De nem is Rólad akarok írni/ez ki kivántkozott/. Nos könyv,ahogy levezetted fenomenális. Egyébként az eleje táján tudtam ki a srác, szinte biztos voltam benne és ez volt a baj. Ugyanis abbahagytam az olvasást és a végén megkerestem,hogy jól gondoltam-e.Ezekután visszatértem az abbahagyott részhez és olvastam tovább. Kíváncsi lettem hogyan és mikor mondja meg a gyerekeknek. Fájdalmas, kilátástalan helyzetekkel tűzdelt szenvedés . Örültem,hogy magára talált a kitartó végtelen türelem hatására. Én egyik helyébe sem tudom beleképzelni magam.én türelmetlen vagyok, ilyen tragédiában sem volt részem. Írj tovább az olvasók örömére. Várom a következőt. Sok sikert kívánok.”

Irén Steiger
(2018. január 21.)

Ma fejeztem be a harmadik Könyved olvasását, ami után megint csak azt tudom mondani, köszönöm.
Olyan történet, ami annyira lekötött, hogy az Árpád-híd helyett a Margit-hidig mentem a HÉV- vel, de nem bántam….Nagyon izgalmas,… öröm, tragédia, félelem, szeretet, háborgás,….sorolhatnám, a lényeg, megint egy csodálatos könyvet Írtál, amiből még én is tanultam.
Minden alkakommal újabb izgalmak és kedves, megható (vegyes) érzelmek törtek fel bennem.Csak GRATULÁLNI tudok.
Remélem a következő Könyved is hamarosan megjelenik és olvashatom.
További sok sikert kívánok egy olvasód.”

E. E. H.
(2018. január 20.)

Mint már megszokhattuk tőled ez a könyved is fordulatokkal izgalmakkal teli volt. Élvezetes olvasmány és történet. Minden könyvedet jó volt olvasni. Egy könyv attól könyv ahogy pont Te írod. Izgalmasan, addig feszíted az embert vele hogy nem lehet abbahagyni és várjuk hogy mikor lesz a fordulat. Nagyon tudatosan vannak megírva. Nem is tudom milyen kategóriába lehetne sorolni őket, talán dráma, de több minden van benne.
Jó a Daniel pszicho thriller az biztos még mindig.
Nagyon köszönöm hogy elolvashattam az Elit bőrt is.😊 Továbbra is maradok hű olvasód és szeretettel várom a soron következőt❤❤❤

Kjd Ritus
(2018. január 15.)

Befejeztem az Elit bőr-t. Nagyon lélektani volt és nagyon tetszett, ahogy Francesca ábrázolta Chris lelki tusáit. Megint csak gratulálni tudok, mint minden könyve után. Nagyon tetszett, lebilincselő volt. A könyv végig izgalomban tartja az olvasót. Nem lehet tudni, hogy mi lesz, hogy mi fog történni. Nagyon köszönöm az élményt Francesca! Sosem csalódok benned! További sok sikert kívánok Kedves Francesca! Oltári nagy leszel, a nagyok között!”

Szabó Erzsébet
(2017.12.18.)