Rólam

 

Francesca H.  Nielk vagyok, író. 1994-ben születtem. Már nagyon fiatalon elkezdtem az írást, ám akkoriban még én magam sem fogtam fel, hogy mit is csinálok. Azóta viszont az írás életcélommá vált.

2016 novemberében jelent meg elsőként könyvem, Daniel címmel, viszont ő maga nekem nem az elsőként megírt regényem, hiszen több másik is várakozott és várakozik is még kiadásra, amiknek remélhetőleg a közeljövőben is egyre inkább növekedni fog  a száma.

Többfajta műfajban írok, ám mindegyik könyvemben közös, hogy a történet egy drámai élethelyzetre épül.


Célom, hogy a regényeimmel reményt adjak és megmutassam, hogy még a legsötétebb és legnehezebb dolgokból is mindig van kiút, csak nem szabad feladni a reményt.
Remélem, az emberek a történeteimet olvasva megismerkednek és belelátnak többfajta élethelyzetbe, amiből tanulni is képesek, viszont mindezt anélkül, hogy nekik át kellene élniük. Azoknak pedig, akik sajnálatos módon belekerültek valamelyik nehéz élethelyzetbe, remélem, hogy segítség lehet a feldolgozási folyamatokban, másrészt pedig abban, hogy rájöjjenek, hogy nincsenek egyedül, és igenis nem szégyen az, amit éreznek, és ők maguk nem hibásak azért, amiért valami rossz dolog történt.

Hosszú távú céljaim közt szerepel, hogy több nyelven megjelenjenek a könyveim, és így az egész világon mindenhol olvassák, másrészt pedig szeretném, ha film készülne minden egyes megírt regényemből, amiknek az elkészítésében én magam is minden téren részt vennék, hogy valóban megmaradhasson az eredeti mondanivalóm.