Sose Engedj el! – visszajelzések

Kedves Francesca H. Nielk!
Van szerencsem a masodik konyvet a kezemben tartani, amit nagyon rovid ido alatt olvastam el.
Ez a konyv tele van erzelmekkel, melyek megmutatjak, milyen az, ha elveszitjuk akit nagyon szeretunk, Aki testunk egy resze, es ezzel ujra vissza kerulunk a multba, es ujra visszaternek akkori kedves, szep, de fajo emlekek is.
Egy anyanak es apanak kulonosen szivszorito tortenet, ha van gyermekuk, hiszen az a legfeltettebb kincsunk.
Ket ember ujra talalkozasa, egymas iranti gyulolete, majd ujra megszeretese a legnagyobb fajdalomban….es meghozza a regi-uj szerelem gyumolcset.
Gratulalok ehhez a Konyvehez is, kivanok tovabbi sok sikert!
Sok szeretettel ajanlom Mindenkinek, mert mint mindenbol, ebbol a is lehet tanulni…!”

Hlavicza Erzsebet Etel
(2018. február 12.)

Szépen meg van írva. Nem találtam benne komoly hibákat. Igaz nem is kerestem.
Hacsak nem azt, hogy nekem kicsit már sok volt a „jóból”, ami a depressziót illeti. 🙂
Thrilleresebb irányban lehet, hogy jobban tetszett volna a könyv ennél. De mondom: így is szép munka. Most így kicsit tömény volt, amikor olvastam. Ha leülepszik, még az is lehet, hogy visszajövök és feljebb húzom a pontot. De nem ígérek semmit. :)”

Ciccvarek
(2018.január 25.)

Húú,
először is, gratulálok a szerzőnek. Nemcsak azért, mert nagyszerű művek kerülnek ki a keze alól, de azért külön dicséret illeti, mert nem mindennapi könnyed kis témához nyúl hozzá. Pont az ellenkezője. Nagyon komoly, nagyon valós dolgokat feszeget, amit más nem nagyon mer, vagy nem akar. Nem tudom, hogy ez élettapasztalat alapján megy vagy beszélgetések, interjúk alapján, Minden esetre Köszönöm ezt az élményt! Sokat tanultam belőle! Mindenkinek ajánlom, aki profitálni is szeretne az olvasásból.”

Baranyi Lilla
(2017.december 22.)

Ha azt mondom, hogy melyik könyvet olvasd el legalább egyszer az életben, ezt javasolnám. Valami elképesztő, ahogy Francesca megírta a történetet. Annyira élethűen, fájdalmasan és szó szerint lelkileg megrázz… Minden esetre nagyon szép történet. Eleinte féltem, mert azt hittem egy romantikus könyvet kapok. De nem. Azt gondoltam milyen sokára fogom kiolvasni. Rácáfoltam 2 nap alatt kiolvastam. Most 2 nap kellett, hogy a gondolataimat összeszedjem. Ez nem az a könyv, történet, amire azt lehet mondani, hogy huuu de jól szórakoztam. Mert ez nem vicces történet, nagyon nem.
Szerző hihetetlen ügyességgel, bátran játszó szavakkal írja meg Jamie szenvedését. Szinte magam is éreztem a bénító félelmet, dacot, dühöt és mérhetetlen fájdalmat. Amikor az okokat keresi, hogy miért. Amikor önmagát marcangolja. S végül eljut a sötétség legmélyére. Padlót fogtam. Mert nem ezt vártam a végén. Amberly nem tudta mit tesz, amikor azokat a szavakat mondta Jamie-nek. Nem lett volna szabad. Látnia kellett volna, hogy hova löki… “

Magyar Szerzők könyve blog
A teljes bejegyzést itt találod:
http://magyarszerzokonyve.blogspot.hu/2017/12/francesca-hnielk-sose-engedj-el.html
(2017. december 14.)


“Egy megható és szívszorító történet, melyben az ember óhatatlanul együtt tud érezni a szereplőkkel. Csodálatos olvasmány és maradandó élményt okoz.”

Scythe
(2017. augusztus 26.)

“Fantasztikus, lélekig hatoló könyv. Az elején megragad és a végéig nem enged, miközben a szíved szakad meg.
Az olvasása közben többször meg kellett állnom, hogy feldolgozzam az olvasottakat.
Az írónő nagyon szépen bánik a szavakkal, kidolgozott a történet. Egyszer sem éreztem azt, hogy bármelyik rész felesleges lenne a könyvben.
A múlt és a jelen váltakozása teszi még különlegesebbé a könyvet.
Ha egy ilyen fájdalmas történetre lehet azt mondani, hogy kedvenc, akkor nekem mindenképp az.”

Monaa24
(2017. augusztus 21.)

Nem is tudom mit írjak erről a történetről… Megint kaptam egy fájdalmas történetet az írónőtől. Anyaként nagyon megviselt spoiler.
Nagyon sajnáltam a Jamie-t és Amberlyt… azt is, amikor Jamie visszaemlékezésein keresztül megismertem kettejük teljes történetét, múltját. Amberly anyja egy igazi gonosz dög. Aki nem tudott örülni a saját gyermeke boldogságának. Egy igazi sznob, előítéletes pi..a.
Most, hogy befejeztem a könyvet megint valami könnyed olvasmányhoz kell nyúlnom, hogy helyrebillenjen a kis lelkivilágom.”

Evika82
(2017. augusztus 20.)

“Egyszerűen fantasztikus, elgondolkodtató könyv. Nem sablonos, ehhez hasonlót nem is olvastam vagy láttam filmen. Mindenkinek csak ajánlani tudom”

Kajdi Rita
(2017 július 11.)

“Kedves Francesca elolvastam a könyvet, most fejeztem be. Rita azt mondta ez lájtosabb,mint a Daniel. Nemigaz . Ez másképp hátborzongató ,másképp felkavaró, másként lehengerlő. Máskor kapásból tudok véleményt nyílváltani ,most nem találok szavakat a dúló érzéseim között. Most még frissen hatása alatt vagyok.”

S. Irén
(2017. június 30.)

“Kedves Francesca!
Köszönöm neked az újabb csodálatos könyvélményt!
Kicsit nehezebb olvasmány volt számomra, mint a Daniel, mert három gyerekes anyaként sokkal jobban megérintett a téma. Fantasztikus, ahogy a múlt és a jelen eseményei váltogatják egymást, ezt nagyon élveztem! Ez a könyv is bővelkedik váratlan és meglepő fordulatokban, és nagyon erős érzelmeket váltott ki belőlem.
Számomra a legfőbb mondanivaló, hogy SOSE ENGEDD EL A SZERETTEIDET!
További sok sikert kívánok és izgatottan várom a következő könyvedet!!!!!”

 Tenkesné Halász Enikő Rita
(2017. június 14.) 

“Elolvastam😊 Szerettem volna elsőként, de így is örülök.😊 Nem csalódtam, pedig azt hittem hogy nem tudok a Danieltől elkövetkeztetni. Nem lehet összehasonlítani a kettőt, mindkettő egy remekmű. Nagyon gratulálok a tehetségedhez, bízom benne hogy még sok könyvedet olvashatom😊 Még az utolsó oldala is izgalmas volt, egyszerűen nem lehet letenni. Köszönöm neked ezt az élményt

Kjd Ritus
(2017. június 14.) 

“Kész vagyok az új könyvvel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon tanulságos. Francesca olyan hihetelen élethelyzetekt tud papírra vetni, hogy az ember izgalommal olvassa. Nagyon tehetséges írónő, gratulálok Neki. Idáig minden kiadott könyve lélekemelő és a szivet melengető olvasmány volt. A kedvencem a Daniel. Sok sikert kívánok az íráshoz és várom a többi könyvedet! Puszillak!”

Szabó Erzsébet
(2017. június 14.)