Egyéb, Francesca H. Nielk, Sose Engedj el!

ZENÉK, AMIKRE A SOSE ENGEDJ EL!-T ÍRTAM

Sziasztok!

Mint ahogy a Danielnél is megcsináltam, ugyanúgy a Sose Engedj el! című regényemhez is szerettem volna egy olyan bejegyzést, amiben bemutatom, hogy milyen dalok szóltak a háttérben, amikor a könyvet írtam.

Fogadjátok szeretettel. 🙂

Fleurie – Hurts Like Hell

Ezt, ha jól emlékszem, már mutattam nektek. Ez az egyik legjelentősebb dal, ami hatással volt rám a Sose Engedj el! megírása közben. Egyszerűen, amennyire fájdalmas, annyira gyönyörű is. Ráadásul tényleg illik a történet hangulatához.

Sőt, ezt már akkor is mondtam – amikor múltkor mutattam –, hogy ez egy olyan szám, amit szeretném, ha a filmben – ami egy nap remélhetőleg elkészül belőle 😀 – egy bizonyos jelenetnél ez szólna majd. Magát a jelenetet nem szeretném elárulni, elvégre biztos van köztetek, aki még nem olvasta, de annyit azt hiszem, elmondhatok, hogy a könyv egyik legkontrasztosabb jelenetéről van szó. Ahol a könyv legdrámaibb, ám a legcsodálatosabb pillanatai is összeolvadnak, hála a valósággal vegyülő visszaemlékezéseknek.

Sia – Chandelier

Ezt igazából én magam sem tudom, hogy miért hallgattam írás közben. Talán csak azért, mert akkoriban nagyon tetszett és jó volt ritmusossága miatt a gépeléshez. 😀

The All-American Reject – It Ends Tonight

Ennek a számnak – azonkívül, hogy háttérzeneként szolgált az íráshoz – egy másik érdekessége is van. Még pedig (ezzel lehet, egy kicsit spoilerezek) a videoklip elején lévő jelenet, ahol csak a zongorázó kezet mutatják, remek inspirációként hatott a következőként megjelenő könyvem írásánál, az Elit bőrnél.
Egy jó darabig az a képkocka volt még a számítógépem háttérképe is. 😀

Na de, hogy végre ti is láthassátok, hogy miről is beszélek:

Terrie And The Carlas – Can’t Help Myself

És végül, de nem utolsósorban ez a szám is felcsendült egy-egy romantikusabb pillanatban:

Hát, ennyi lenne, amit a Sose Engedj el!-hez mutatni tudok nektek. Remélem, tetszett. 🙂
Írjátok meg, hogy mit gondoltok!

Sziasztok, hamarosan találkozunk! 🙂 🙂 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*